Valikko Sulje

KOULUTUS

Järjestän Reiki kursseja. Tasoja on 1–3. Tyylisuunta on Usui Reiki. Täydentyminen on Karunan kokemus.

REIKI 1

Reiki 1 kurssilla opetellaan hoitamaan itseä ja läheisiä sekä mahdollisesti tunnistaa energian. Reiki polun aloittaminen on erinomainen työväline oman henkisen polun vahvistamiseen. Ensimmäiselle kurssille tarvitsee avoimen mielen, pärjää hienosti ilman ennakkotietoa energiahoitamisesta. Jokaisen yksilön oman energian kulku vaikuttaa Reiki energian yhteyteen. Hoitaminen kehittää itsetuntemusta. Reiki 1 kurssin pituus on kaksi päivää, sisältyy kurssi materiaalin lisäksi käytännön harjoituksia ja opettajan tuki kurssin jälkeen. Kurssilla tehdään vihkimys, se on loppuelämän ajan käytössä.

REIKI 2

Reiki 2 kurssilla opetellaan kaukohoitaminen ja vahvistetaan energian tuloa. Reiki 2 tarkoitus on ymmärtää energian vahvistaminen ja miten sen avulla voidaan kulkea ajan ja paikan yli. Reiki 2 kurssi on siinä vaiheessa esiin tuleva, kun haluaa laajemmin alkaa hoitamaan ja viedä oppimista eteenpäin.

Reiki tulee elämään juuri oikeaan aikaan, opettaja ilmestyy paikalle silloin, kun sitä tarvitaan. Reikin perimmäinen tarkoitus on luoda tietoisuuden kautta rakkautta ympärille. Oman energian kulkua voimistamalla saadaan paremmin aikaan se mitä tänne olemme tulleet tekemään.

Reiki polun edetessä opettajan merkitys kasvaa. Haluan itse olla esimerkkinä oppilaille, jokainen on hyvä juuri siinä kohtaa missä olen. Kurssiin kuuluu materiaalin lisäksi 2 tason vihkimys. Kurssin pituus on kaksi päivää.

REIKI 3

Reiki koulutuksissani on mahdollisuus saada yksilötason opetusta, kun edetään polulla. Reiki 3 kurssi on tähän erinomainen vaihtoehto ja siinä huomioidaan, miten olen itse valmis kohtaamaan elämän eri haasteet aivan uudella tasolla, syvän ymmärryksen kautta. Reiki 3 on hyvä tie lähteä harjoittelemaan opettamistyötä. On mahdollisuus kehittää itseään Reiki polulla opettaja tasoon asti, se on oman elämän kannalta hyvin mielenkiintoinen polku. Suosittelen kaikille, ketkä ovat kiinnostuneita henkisen polun etenemistä. Kurssin pituus vaihtelee oman kehityksen mukaan.

On myös mahdollisuus sopia 1 ja 2 kurssi yksityisopetuksena, lisämaksua vastaan.

MEEDIO KOULU

Tulevaisuuden Meedio Koulu. Koulutus mahdollistaa opetuksen ja  yhteyden Henkimaailman kanssa. Perustuu Henkien opetuksiin sekä antaa valmiudet Meedion perustoimeen.